loading...
سرماسان رستوران
سرماسان بازدید : 18 سه شنبه 26 فروردین 1399 نظرات (0)

با استفاده از راه کارها و تدابیر ساده ای می توان میزان کارایی و راندمان کولرهای آبی را تا حد قابل قبولی ارتقا بخشید. بدین ترتیب، میزان مصرف برق کولر مورد نظر بر اساس میزان ظرفیت هوادهی ارائه شده و راندمان عملکرد آن به مراتب پایین خواهد آمد.

برخی از این راه کارها به شرح زیر می باشند:

انتخاب کولر متناسب با اقلیم جغرافیایی

بدین منظور لازم است قبل از انتخاب و خرید کولر آبی خانگی یا صنعتی، ابتدا شرایط جغرافیایی اعم از میانگین درجه حرارت در فصول گرم و میانگین رطوبت نسبی هوا مد نظر قرار گیرد.

انتخاب کولر آبی با ظرفیت برودتی یا هوادهی متناسب

ظرفیت (Capacity) کولرهای آبی یکی از مهم ترین پارامترهای انتخاب این سیستم هاست. این کمیت که در مقالات گذشته به صورت مجزا مورد بررسی قرار گرفته است می تواند نقش مهمی در مصرف برق کولر آبی داشته باشد. انتخاب کولری با ظرفیت پایین تر از نیاز محیط سبب فشار آمدن به کولر و بدین ترتیب افزایش مصرف برق می شود. از طرفی در صورت استفاده از کولرهایی با ظرفیت بالاتر از نیاز نیز میزان خنک سازی و مصرف برق نیز بالاتر خواهد بود، در حالی که با مصرف پایین تر نیز دمای رفاه مطلوب قابل دسترسی است.

استفاده از حداقل طول کانال کشی

اغلب کولرهای صنعتی بدون کانال کش هستند. هم چنین کولرهای آبی پرتابل نیز نیازی به کولرکشی ندارند. اما در صورت استفاده از کانال کشی لازم است حداقل طول برای در نظر گرفته شود. چرا که فشار جریان هوای خروجی از کولر در طول کانال افت پیدا می کند و سبب افزایش عملکرد و در نتیجه افزایش مصرف برق می گردد.

استفاده از واسط تبخیری مناسب

مکانیسم تبخیر کولرهای آبی در طول واسط تبخیری صورت می گیرد. بنابراین لازم است در مورد این واسط ها اندکی دقت به خرج داده شود. نوع واسط ها در مرحله اول می تواند بسیار مهم باشد. واسط های تبخیری پوشالی دارای مصرف بالا در عین راندمان پایین هستند. لذا لازم است در صورت امکان از پدهای سلولزی (Cellulose Cooling Pads) استفاده گردد. به علاوه لازم است پوشال ها و پدها به صورت دوره ای نظافت و تعویض شوند. البته نظافت پدهای سلولزی به مراتب آسان تر و تعویض آن ها هر چند سال یک بار (3 الی 5 سال) است.

عدم استفاده هم زمان از چندین وسیله گرمازا

چرا که در این حالت درجه حرارت محیط بالا رفته و نیاز به کولر افزایش خواهد یافت. بهتر است به ویژه در مراکز صنعتی با توان تولیدی انرژی بالاتر زمان استفاده از لوازم گرمازا و کولر تنظیم گردد.

استفاده از کولر به صورت زمان بندی درست

به گونه ای که فشار کمتری به دلیل کارکرد مداوم به کولر وارد شود. هم چنین بهتر است در مورد سالن های بزرگ از دور کند کولرهای تبخیری با ترموستات های معمولی استفاده گردد تا میزان خنک سازی به صورت یکنواخت صورت گیرد و در عین حال مصرف انرژی نیز کاهش یابد.

عایق بندی محیط و عدم خروج هوای خنک

یکی از موارد مهم در استفاده از کولرها عایق بندی محیط می باشد. بدین ترتیب با اجازه ندادن به هوای خنک جهت خروج از محیط می توان در عملکرد کولر و مصرف برق آن اثر گذاشت.

نصب کولر در محل مناسب

برای این که کولر بتواند عملکرد ایده آلی را ارائه دهد لازم است در معرض جریان هوا نصب گردد. پس نصب آن در مکان هایی که بیشترین میزان جریان هوا در آن ممکن است می تواند در افزایش بهره وری و کاهش مصرف انرژی موثر باشد.

توجه به برچسب انرژی کولر و مشخصات فنی آن

گرید بندی کولرها بر اساس میزان مصرف انرژی برق می تواند سنس خوبی از میزان مصرف آن ها برای کاربران ارائه دهد. برای مثال می توانید با انتخاب کولری با گرید انرژی A به میزان حداقل 60 درصد در مصرف انرژی نسبت به کولری با گرید G صرفه جویی نمایید.

استفاده از سیستم های هوشمند کنترل دما

سیستم هوشمند کنترل دما می تواند تاثیر بسزایی در کاهش مصرف برق کولرهای آبی صنعتی و غیرصنعتی داشته باشد. قابلیت زمان بندی و برنامه دهی (Programming) در این سیستم ها، قابلیت کنترل از راه دور به وسیله ریموت کنترل و حتی گوشی های هوشمند و همچنین قابلیت تنظیم درجه حرارت به صورت هوشمند (Smart) از طریق تشخیص دمای محیط و دمای رفاه از مزایای این سیستم هاست.

 

شرکت سرماسان تولید کننده مدرنترین سیستم های گرمایش تابشی

سیستم های سرمایشی با طراحی متنوع  و زیبا  جهت ایجاد فضای گرم و دل نشین در تمامی فضاهای باز و نیمه باز نظیر رستورانها ، ویلاها ، آلاچیق ها ، باغ تالار ها و گلخانه ها و غیره، تولید و ارائه نموده که تنها نمونه موجود داخلی دارای نشان استاندارد اروپا و ملی ایران می باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید

☎️۰۲۱۲۲۲۲۹۱۷۶

🌍 www.sarmasaan.com

 

سرماسان بازدید : 20 سه شنبه 26 فروردین 1399 نظرات (0)

نحوه عملکرد این کولرها بر اساس تبخیر آب است. آب در طول پدها توزیع شده و جذب آن ها می گردد. بنابراین هوای گرم در تماس با این رطوبت جذب شده گرمای خود را به آب داده، سبب تبخیر آن می شود و با توجه به آنتالپی تبخیر بالای آب، تا درجه حرارت قابل ملاحظه ای افت دما پیدا می کند. رسوب گیری کولر آبی یکی از مهم ترین سرویس های دوره ای در کولرهای آبی می باشد.

وجود رسوبات در خلل و فرج پدهای سلولزی یا پوشال ها سبب کاهش جذب رطوبت توسط پدها شده و از طرفی میزان عبور جریان هوای گرم نیز طی پدها به شدت افت می یابد. افزایش وزن پدها و پوشال ها که سبب افتادگی به مرور زمان آن ها خواهد شد. رسوب گیری یا رسوب زدایی کولر آبی یکی از مهم ترین راهکارهایی است که می تواند با مشکل افزایش رسوبات و املاح آب در کولرهای تبخیری مقابله کند. علاوه بر پدهای سلولزی و پوشال های کولر، گاهی حتی بخش هایی از بدنه کولرها را نیز رسوبات آب فرا می گیرند. رسوبات آب می توانند حتی روی واتر پمپ و لوله کشی های سیستم های سرمایشی نیز تاثیر گذاشته و آن ها را مسدود سازند. علاوه بر تمام این موارد، انتقال این رسوبات نمکی و آهکی به محیط منزل و محل کار می تواند سبب بروز حساسیت و آلرژی در کاربران و بیماری آن ها گردد. بنابراین نیاز به رسوب زدایی است.

پدهای سلولزی را به عنوان پدهای خود پاک کن یا دارای پاکسازی خودکار (Self-Cleaning) نیز می شناسند. بدین معنی که ساختار و طراحی این پدها به گونه ای است که با ساختار شبکه این منظم خود می توانند به سهولت رسوبات آبی را پاکسازی نمایند. رسوب گیر کولر آبی وسیله ای شامل یک محفظه، فیلتر رزینی، اتصالات فیتینگی (Fitting) و غیره است که می تواند با جذب املاح آب مانع افزایش رسوبات در سیستم های تبخیری گردد. فیلتر رزینی (Resin Based Filter) این دستگاه اغلب به صورت میکسی از فیلترهای رزینی آنیونی و فیلترهای رزینی کاتیونی ساخته می شود تا قادر باشد تمامی املاح و عناصر آب، اعم از عناصر با بار مثبت یا عناصر با بار منفی را جذب و از سیستم حذف نماید.

مکانیسم عملکرد این رسوب گیرهای کولر آبی به صورت نرم کردن آب یا کاهش سختی آن است. بدین ترتیب با کاهش سختی آب، میزان متراکم شدن آن و رسوب کردن املاح کاسته شده و راندمان عملکرد کولر آبی تضمین می گردد. البته می توان به منظور افزایش کارایی رسوب گیرهای تبادل یونی، آن ها را با فیلترهای الیافی یا پلی فسفات نیز ترکیب نمود که در این حالت شاهد نرمی بالاتری از آب خواهید بود. فیلترهای تصفیه آب باعث می شوند رسوب گیری کولر آبی با فاصله های زمانی زیادی انجام گیرند.

 

شرکت سرماسان تولید کننده مدرنترین سیستم های گرمایش تابشی

سیستم های سرمایشی با طراحی متنوع  و زیبا  جهت ایجاد فضای گرم و دل نشین در تمامی فضاهای باز و نیمه باز نظیر رستورانها ، ویلاها ، آلاچیق ها ، باغ تالار ها و گلخانه ها و غیره، تولید و ارائه نموده که تنها نمونه موجود داخلی دارای نشان استاندارد اروپا و ملی ایران می باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید

☎️۰۲۱۲۲۲۲۹۱۷۶

🌍 www.sarmasaan.com

 

سرماسان بازدید : 23 سه شنبه 26 فروردین 1399 نظرات (0)

رطوبت

یکی از مهم ترین عواملی که می تواند روی عملکرد کولرهای آبی تاثیرگذار باشد رطوبت است. کولرهای تبخیری در شرایط رطوبت نسبی بالا نمی توانند خنک سازی درستی را از خود ارائه دهند. وجود رطوبت بالا در جریان هوای ورودی به کولر، میزان انتقال حرارت و تبخیر به شدت کاهش خواهد یافت. جریان هوا قادر است میزان معینی از ذرات آب را در خود نگه دارد. بنابراین، با افزایش درصد رطوبت در هوا، امکان تبخیر و پذیرش مولکول های آب توسط هوا کاسته می شود.

درجه حرارت

کولرهای آبی قادرند میزان درجه حرارت محیط را در رنج خاصی تغییر دهند. این کولرها برای درجه حرارت های بالاتر از 40-50 درجه سانتی گراد نخواهند توانست خنک سازی را تا دمای رفاه انجام دهند. استفاده از پدهای خنک کننده سلولزی به جای پوشال می تواند در مناطق بسیار گرمسیر کشور کارساز باشد. هم چنین می توان با افزودن دوره ای یخ به آب کولر اندکی در افزایش میزان خنک سازی آن موثر بود. هم چنین می توان از یک سایبان نیز برای کولر استفاده نمود.

عدم گردش جریان هوا

ایزوله بودن محیط سبب افزایش بیش از حد نرمال رطوبت در محیط و کاهش خنک سازی (به اصطلاح دم کردن محیط) می شود.

پوشال های خنک کننده عمدتاً از چوب ساخته شده اند و در برابر آب دچار پوسیدگی می شوند.  این عامل تاثیر بسزایی در کاهش ریت انتقال حرارت و خنک سازی کولر دارد. از طرفی، پس از مدتی عملکرد، خلل و فرج پوشال ها با گرد و غبار، ذرات معلق در هوا و سایر آلودگی ها یا قارچ ها پر شده و مانع جذب رطوبت و عبور جریان هوای گرم می گردد.

استفاده از پدهای خنک کننده سلولزی به جای پوشال به دلیل عدم پوسیدگی ناشی از ساختار سلولزی و عمر مفید بالاتر  میتواند نقش بسزایی در سرمایش محیط باشد.

اختلال در سیستم آب رسانی

مهم ترین عاملی که سبب انتقال حرارت در کولرهای آبی می شود آب است. بنابراین در صورت عدم تنظیم بودن شناور آب (Floater)، عدم عملکرد صحیح واتر پمپ یا بسته بودن سوراخ های ناودان یا توزیع کننده (Distributer)، قطعی شیر فلکه آب و عواملی از این دست با وجود روشن بودن موتور و عملکرد فن، خنک سازی کاهش خواهد یافت.

راهکار این مورد چک کردن سیستم آب رسانی کولر نظیر واتر پمپ، توزیع کننده، فلوتر آب و …است.

اختلال در سیستم الکترومکانیکی کولر

در صورتی که موتور کولر دچار مشکل شده باشد یا برای پره های فن موردی پیش آمده باشد میزان خنک سازی به شدت کاهش خواهد یافت. به گونه ای که بدون عملکرد موتور و فن عملا خنک سازی مساوی با صفر است.

راهکار این مورد بررسی صحت الکتروموتور کولر (عدم نیم سوز شدن موتور و …)، بررسی پره های فن و تسمه و پولی، صحت سیم پیچی موتور (که نسوخته باشد)، تعویض خازن اصلاح ضریب قدرت کولر در صورت خرابی و …است.

 

شرکت سرماسان تولید کننده مدرنترین سیستم های گرمایش تابشی

سیستم های سرمایشی با طراحی متنوع  و زیبا  جهت ایجاد فضای گرم و دل نشین در تمامی فضاهای باز و نیمه باز نظیر رستورانها ، ویلاها ، آلاچیق ها ، باغ تالار ها و گلخانه ها و غیره، تولید و ارائه نموده که تنها نمونه موجود داخلی دارای نشان استاندارد اروپا و ملی ایران می باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید

☎️۰۲۱۲۲۲۲۹۱۷۶

🌍www.sarmasaan.com

 

 

سرماسان بازدید : 25 سه شنبه 26 فروردین 1399 نظرات (0)

 

بسیاری از متخصصان و تکنسین‌ها استفاده از کولر آبی در کارخانه را یکی از بهترین راه‌های خنک کردن محیط‌های صنعتی می‌دانند. امروزه کولرهای آبی مدرن و پیشرفته از فناوری روز برای تامین هوای خنک، با مصرف بهینه‌ی انرژی استفاده می‌کنند. این کولرها از روش قدیمی ایجاد جریان و گردش هوا برای تامین هوای پاک و خنک در ساختمان‌های کوچک یا بزرگ  بهره می‌برند. پدهای سرمایشی موجود در داخل دستگاه کولر مرطوب هستند. هوای گرم از این پدهای مرطوب عبور داده شده و باعث تبخیر آب و در نتیجه خنک شدن هوا می‌شود. سپس هوای خنک شده توسط فن کولر در محیط ساختمان به صورت یکنواخت پخش و توزیع می‌گردد. کولرهای آبی مدرن از روش دو مرحله‌ای خنک کردن غیرمستقیم و مستقیم هوا استفاده می‌کنند. در مرحله‌ی اول، هوای بیرون توسط کولر مکیده شده و داخل کولر خنک می‌شود. آب موجود در مخزن کولر نیز خنک می‌شود. آب خنک شده به یک مبدل حرارتی موثر و قوی انتقال داده می‌شود تا مرحله‌ی اول خنک سازی غیر مستقیم هوا تکمیل شود. در مرحله‌ی دوم هوا به شیوه‌ی سرمایش مستقیم خنک‌تر از قبل می‌شود. ادغام دو روش مستقیم و غیرمستقیم خنک کردن هوا باعث افزایش راندمان کولر می‌شود. امروزه در بیشتر کولرهای صنعتی از این روش برای خنک کردن موثر هوا بهره برده می‌شود.

 کولرهای آبی مخصوص کارخانه دارای اثر سرمایشی بالایی بوده و توانایی مکش و خنک کردن حجم زیادی از هوای گرم بیرون را دارند. ایجاد جریان هوا توسط دستگاه کولر باعث گردش دائم و مکرر هوا در داخل ساختمان شده و از تولید انواع باکتری و بیماری جلوگیری به عمل می‌آورد. در واقع کولرهای آبی، علاوه بر خنک کردن هوای ساختمان، انجام تهویه‌ی هوا را نیز به عهده دارند.

امروزه کولرهای آبی مدرن و پیشرفته از فناوری روز برای تامین هوای خنک، با مصرف بهینه‌ی انرژی استفاده می‌کنند. این کولرها از روش قدیمی ایجاد جریان و گردش هوا برای تامین هوای پاک و خنک در ساختمان‌های کوچک یا بزرگ  بهره می‌برند. پدهای سرمایشی موجود در داخل دستگاه کولر مرطوب هستند. هوای گرم از این پدهای مرطوب عبور داده شده و باعث تبخیر آب و در نتیجه خنک شدن هوا می‌شود. سپس هوای خنک شده توسط فن کولر در محیط ساختمان به صورت یکنواخت پخش و توزیع می‌گردد.

در ساختمان‌های صنعتی نیز که سرمایش هوا یکی از مسائل اساسی برای پیشبرد فرایندهای صنعتی و تولیدی است، استفاده از کولر صنعتی آبی باعث کاهش هزینه‌های سرمایشی می‌شود. در بیشتر کارخانه‌ها و ساختمان‌های تولیدی و صنعتی، علاوه بر گرمای طبیعی هوا، وجود ماشین‌آلات صنعتی باعث گرم شدن و آلودگی بیشتر محیط ساختمان می‌شود. علاوه بر تاثیر مثبتی که کولرهای آبی در سلامتی نیروی انسانی دارند، در مقایسه با دستگا‌ه‌های تهویه هوا که با مبردها کار می‌کنند، هزینه‌ی استفاده و به کارگیری کولر آبی بسیار پایین‌تر است. کولرهای آبی مخصوص کارخانه دارای اثر سرمایشی بالایی بوده و توانایی مکش و خنک کردن حجم زیادی از هوای گرم بیرون را دارند. ایجاد جریان هوا توسط دستگاه کولر باعث گردش دائم و مکرر هوا در داخل ساختمان شده و از تولید انواع باکتری و بیماری جلوگیری به عمل می‌آورد. در واقع کولرهای آبی، علاوه بر خنک کردن هوای ساختمان، انجام تهویه‌ی هوا را نیز به عهده دارند. برخلاف دستگاه‌های تهویه هوای قدیمی، کولرهای آبی برای خنک کردن هوا از مواد شیمیایی سمی و مضر مانند CFC یا HFC استفاده نمی‌کنند. به همین علت موجب آسیب رساندن به محیط زیست و لایه‌ی اوزون نمی‌شوند. هزینه‌ی استفاده و به‌ کارگیری کولرهای آبی کم‌تر از دستگاه‌های سرمایشی دیگر است.

 

شرکت سرماسان تولید کننده مدرنترین سیستم های گرمایش تابشی

سیستم های سرمایشی با طراحی متنوع  و زیبا  جهت ایجاد فضای گرم و دل نشین در تمامی فضاهای باز و نیمه باز نظیر رستورانها ، ویلاها ، آلاچیق ها ، باغ تالار ها و گلخانه ها و غیره، تولید و ارائه نموده که تنها نمونه موجود داخلی دارای نشان استاندارد اروپا و ملی ایران می باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید

۰۲۱۲۲۲۲۹۱۷۶

🌍 www.sarmasaan.com

 

سرماسان بازدید : 20 سه شنبه 26 فروردین 1399 نظرات (0)

 

کولر آبی یک نوع سیستم سرمایشی است که برای تولید هوای پاک و خنک از فرآیند تبخیر آب استفاده می‌کند. تفاوت کولر آبی با سیستم‌های سرمایشی دیگر و سیستم‌های تهویه هوا این است که این کولر برای تولید هوای خنک از مبرد استفاده نمی‌کند. بنابراین امکان کنترل دقیق دما در این کولرها به اندازه‌ی سیستم‌های تهویه هوا نیست و کولرهای آبی تا اندازه‌ی محدودی توانایی کاهش دمای هوای محیط اطراف خود را دارند. به صورت ساده می‌توان گفت که کولرهای آبی هوای گرم اطراف خود را گرفته و آن را از پدهای سرمایشی مرطوب خود عبور می‌دهند. طی این فرایند رطوبت موجود در پدهای سرمایشی تبخیر شده و این امر باعث کاهش دمای هوا می‌شود. سپس هوای خنک شده توسط فن موجود در کولر در محیط اطراف توزیع می‌گردد. فن وجود در کولر آبی با قدرت و سرعت بالاتری هوای خنک را در محیط اطراف خود پخش می‌کند و باعث می‌شود که هوای خنک به قسمت‌های مختلف ساختمان برسد و در نتیجه دمای هوای اتاق به صورت یکنواخت خنک شود.

کولرهای آبی به دلیل داشتن مزایای بسیار، کاربردهای فراوانی در محیط‌های مختلف تجاری و صنعتی دارند. یکی از مزیت‌های کولرهای آبی کم مصرف بودن و مقرون به صرفه بودن به کارگیری آنها است. این ویژگی باعث می‌شود که هزینه‌های سرمایشی در ساختمان‌های تجاری و صنعتی کاهش پیدا کند. علاوه بر این، کولرهای آبی از فرآیند طبیعی تبخیر آب برای خنک کردن هوا استفاده می‌کنند و عدم استفاده از مواد شیمیایی باعث می‌شود که این کولرها باعث انتشار مواد شیمیایی و گازهای سمی در محیط نشوند. کولرهای آبی یکی از سازگارترین سیستم‌های سرمایشی با محیط زیست به شمار می‌آیند. در ادامه‌ی مطلب شما را با کاربردهای تجاری و صنعتی کولر آبی آشنا خواهیم کرد.

کاربردهای صنعتی کولر آبی

کولرهای آبی صنعتی دارای انواع مختلفی هستند و کاربردهای فراوانی در محیط‌ها و ساختمان‌های صنعتی دارند. بیشتر کولرهای آبی صنعتی دارای اندازه‌ی بزرگ و توان سرمایشی بالایی هستند. این کولرها قابلیت خنک کردن ساختمان‌هایی با مساحت بزرگ و سقف بلند را دارند. برای مثال در کارخانه‌ها و کارگاه‌های بزرگ صنعتی و همچنین در انباری‌های بزرگ می‌توان از این کولرها استفاده کرد. کولرهای آبی صنعتی بزرگ در آن دسته از ساختمان‌هایی که به جریان هوای زیادی نیاز دارند، مورد استفاده قرار می‌گیرند. به عنوان مثال برای تهویه و خنک کردن هوای گلخانه های بزرگ صنعتی و دامداری‌ها می‌توان از اثر سرمایشی کولرهای آبی صنعتی بزرگ بهره برد. کولر آبی در قسمت تست و کنترل کیفیت محصولات کارخانه‌ها استفاده می‌شود. با این حال باید به این نکته نیز توجه کرد که به کارگیری کولر آبی به دلیل خاصیت رطوبت سازی در آن دسته از مناطق جغرافیایی که دارای آب و هوای مرطوب هستند کارایی زیادی ندارد. چرا که رطوبت بیش از اندازه عملکرد سرمایشی کولر را کاهش می‌دهد. برای بهبود اثر سرمایشی کولرهای آبی باید هوای گرم و خشک کافی در دسترس کولر باشد. در واقع هرچقدر که هوا گرم‌تر و خشک‌تر باشد، عملکرد سرمایشی کولر آبی بهتر خواهد بود. به همین دلیل هنگام به کارگیری کولر آبی بهتر است یک درب یا پنجره باز باشد تا کولر به هوای گرم بیرون دسترسی کافی داشته باشد. از کولرهای آبی برای خنک کردن و تهویه هوای باشگاه‌ها و سالن‌های ورزشی، مغازه‌ها و مراکز خرید، مساجد، مدرسه‌ها و موسسات آموزشی، سالن‌های برگزاری مراسم، رستوران‌ها، کافی شاپ‌ها، هتل‌ها، سالن‌های نمایش، کارگاه‌های تولیدی، پارکینگ‌ها و …  بهره برده می‌شود.

 

شرکت سرماسان تولید کننده مدرنترین سیستم های گرمایش تابشی

سیستم های سرمایشی با طراحی متنوع  و زیبا  جهت ایجاد فضای گرم و دل نشین در تمامی فضاهای باز و نیمه باز نظیر رستورانها ، ویلاها ، آلاچیق ها ، باغ تالار ها و گلخانه ها و غیره، تولید و ارائه نموده که تنها نمونه موجود داخلی دارای نشان استاندارد اروپا و ملی ایران می باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید

☎️۰۲۱۲۲۲۲۹۱۷۶

🌍 www.sarmasaan.com

 

سرماسان بازدید : 16 چهارشنبه 20 فروردین 1399 نظرات (0)

 کولر بزرگ آبی نوعی از سیستم سرمایشی است که برای خنک کردن و تهویه‌ی هوای ساختمان‌های صنعتی و تجاری به کار برده می‌شود. کولر صنعتی علاوه بر کاهش دما باعث افزایش میزان رطوبت موجود در هوا می‌گردد. کولر بزرگ آبی با روش تبخیر آب باعث کاهش دمای محیط می‌شود. این نوع کولر هوای گرم را از محیط بیرونی گرفته و با عبور دادن آن از پدهای سرمایشی مرطوب باعث کاهش درجه‌ی دما و افزایش رطوبت محیط می‌شود. یکی از مزیت‌های به کارگیری کولر بزرگ آبی در ساختمان‌هایی که در مناطق گرم و خشک قرار گرفته‌اند، تعدیل رطوبت و افزایش کیفیت هوا است.  کولر بزرگ آبی قدرت سرمایشی بسیار بالایی دارد و به همین دلیل درانواع ساختمان‌های صنعتی دارای کاربردهای فراوانی است. کولر بزرگ آبی صنعتی یکی از انواع سیستم‌های سرمایشی پرقدرت و پرکاربرد به شمار می‌آید.  مطالعه و بررسی  ویژگی‌های سیستم سرمایشی باعث می‌شود که هنگام خرید کولر بتوانید انتخاب مناسبی انجام دهید. انتخاب و به کارگیری سیستم سرمایشی و تهویه هوای مناسب نقش مهمی در پیشبرد فرآیندهای صنعتی و تجاری دارد. علاوه بر این، انتخاب کولر مناسب باعث کاهش میزان مصرف انرژی و کاهش هزینه‌های سرمایشی ساختمان می‌شود.

به طور کلی کولرهای آبی از دو عامل آب و هوا برای کاهش دمای محیط استفاده می‌کنند. کولر آبی هوای گرم بیرون را جذب کرده و سپس  آن را از پد سرمایشی مرطوب عبور می‌دهد. برخورد هوای گرم و پدهای سرمایشی مرطوب باعث تبخیر آب و کاهش دمای هوا می‌شود. به منظور افزایش اثر سرمایشی کولر آبی می‌توان از پدهای سلولزی استفاده کرد. پدهای سلولزی رطوبت بیشتری به خود جذب می‌کنند و در مقایسه با پدهای پوشالی دوام و کیفیت بالاتری دارند. به همین دلیل برای سرمایش مکان‌های صنعتی بهتر است از کولر آبی بزرگی که دارای پد سرمایشی سلولوزی است، استفاده کرد. کولرهای آبی مجهز به یک فن دمنده هستند که هوای خنک شده توسط کولر را با قدرت و سرعت بیشتری در محیط توزیع می‌کند. وجود فن در دستگاه کولر باعث می‌شود که هوای خنک به صورت یکنواخت در تمامی قسمت‌های ساختمان جریان پیدا کند. کولر آبی بزرگ را می‌توان به صورت مستقیم نصب کرده و از اثر سرمایشی آن بهره برد. به منظور انتقال هوای خنک به اتاق‌ها و قسمت‌های مختلف ساختمان می‌توان از سیستم کانال کشی نیز استفاده کرد.

 یکی دیگر از مزایای کولر آبی این است که به تهویه هوای محیط و پاکسازی فضای داخلی ساختمان از انواع آلودگی‌ها کمک بسیاری می‌کند. بر خلاف سیستم‌های تهویه‌ی هوا که هوای داخل ساختمان را به صورت مکرر بازیافت کرده و خنک می‌کنند، کولرهای آبی هوای تازه‌ی بیرون را خنک کرده و به داخل ساختمان انتقال می‌دهند. این امر باعث می‌شود که هوای داخل ساختمان همواره پاک و تازه باشد. به همین دلیل کولر آبی برای سلامتی انسان نیز مفید است. به کارگیری کولرهای آبی باعث رفع انواع حساسیت و آلرژی، کاهش مشکلات تنفسی، و جلوگیری از خشکی پوست می‌شود.

بیشتر مکان‌های صنعتی به دلیل به کارگیری  ابزارها و ماشین‌های صنعتی با مشکل آلودگی هوای داخلی ساختمان رو به رو هستند. وجود گازهای سمی و مواد شیمیایی علاوه بر به خطر انداختن سلامتی کارکنان و افراد حاضر در ساختمان، باعث بروز مشکلات بسیاری برای دستگاه‌های صنعتی و کاهش عمر مفید آن‌ها می‌شود. یکی از روش‌های کاهش آلودگی در ساختمان‌های صنعتی استفاده از کولر آبی بزرگ است. کولرهای آبی علاوه بر خنک کردن و تعدیل هوا، از میزان آلودگی فضای داخلی ساختمان کاسته و محیط مناسبی را برای کار و پیشبرد اهداف صنعتی و تولیدی فراهم می‌کنند. هوای پاک بیرون همواره  در داخل ساختمان جریان پیدا می‌کند و فن موجود در دستگاه  کولر آبی  باعث دور شدن آلودگی، دود، گرد و غبار، و ذرات معلق در هوا می‌شود.

 

شرکت سرماسان تولید کننده مدرنترین سیستم های گرمایش تابشی

سیستم های سرمایشی با طراحی متنوع  و زیبا  جهت ایجاد فضای گرم و دل نشین در تمامی فضاهای باز و نیمه باز نظیر رستورانها ، ویلاها ، آلاچیق ها ، باغ تالار ها و گلخانه ها و غیره، تولید و ارائه نموده که تنها نمونه موجود داخلی دارای نشان استاندارد اروپا و ملی ایران می باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید

☎️۰۲۱۲۲۲۲۹۱۷۶

🌍 www.sarmasaan.com

 

 

 

سرماسان بازدید : 28 چهارشنبه 20 فروردین 1399 نظرات (0)

در نظر بسیاری از مکا‌ن‌های تجاری و صنعتی کولرهای آبی یا کولرهای تبخیری، بهترین کولر صنعتی برای مناطق گرم و خشک به شمار می‌آیند. در مناطق جغرافیایی که رطوبت هوا کم است، سرمایش به وسیله‌ی تبخیر آب یکی از روش‌های خنک کردن طبیعی و مقرون به صرفه است. این کولرها هوای گرم بیرون را از پدهای سرمایشی داخل دستگاه کولر عبور داده و باعث تبخیر شدن آب می‌شوند. این کولر هوای گرم را از داخل اتاق خارج کرده و هوای خنک و تازه را جایگزین آن می‌کند. یکی از ویژگی‌های بهترین کولر صنعتی برای مناطق گرم و خشک این است که حداقل دارای امکان تنظیم دو سرعته باشد. کولرهای آب صنعتی به علت مجهز بودن به فن دمنده تهویه‌ی هوای اتاق را نیز انجام می‌دهند. از فن این کولرها می‌توان به تنهایی برای تهویه‌ی هوا استفاده کرد. هنگام استفاده از کولر آبی دقت کنید که پنجره یا درب به اندازه‌ی کافی باز باشد. باز بودن بیش از اندازه‌ی پنجره باعث می‌شود که هوای گرم زیادی وارد اتاق شود. عدم وجود پنجره یا باز نبودن به اندازه‌ی آن موجب افزایش بیش از اندازه‌ی رطوبت خواهد شد.

هزینه‌ی نصب و استفاده از کولرهای آبی تقریباً نصف هزینه‌ی نصب دستگاه‌های تهویه هوا است. علاوه بر این، کولرهای آبی در مقایسه با سیستم‌های تهویه‌ی هوا انرژی بسیار کمتری مصرف می‌کند. با این حال کولرهای آبی به مراقبت و نگهداری بیشتری احتیاج دارند. هم‌چنین این کولرها برای خنک کردن هوا در مناطق گرم و خشک با رطوبت پایین مناسب هستند. کولرهای آبی در آن دسته از مناطق جغرافیایی که به صورت طبیعی دارای آب و هوایی با رطوبت بالا هستند، کارآیی چندانی ندارند. عملکرد کولرهای آبی در آب و هوای مرطوب، مانند مناطق ساحلی، کاهش پیدا می‌کند.

با نگهداری و مراقبت مناسب و مکرر از دستگاه کولر می‌توانید عملکر کولر را بهبود بخشیده و طول عمر آن را افزایش دهید. تمیز نگه داشتن کولر آبی نقش به سزایی در مراقبت از آن دارد. لازم است هر از چند گاهی مخزن کولر را از رسوبات انباشته و ته نشین شده پاک سازی نمایید. هر فصل باید دستگاه کولر و قطعات آن را به دقت بررسی و تمیز کنید. در طول مدت استفاده از کولر نیز باید هر از چندگاهی سلامت عملکرد آن را بررسی نمایید.

هر چقدر که بیشتر از کولر استفاده کنید، کولر به مراقبت و کنترل بیشتری احتیاج پیدا خواهد کرد. در مناطق گرم که کولر به مدت بیشتری مورد استفاده قرار می‌گیرد، پدها، فیلترها، پمپ و دیگر قطعات کولر باید حداقل ماهی یک بار کنترل شوند. در طول فصل گرما حداقل دوبار پدهای کولر را تعویض نمایید.

برخی از پدهای کاغذی را می‌توان به وسیله‌ی آب و صابون یا اسید ضعیف (با توجه به توصیه‌ی کارخانه‌ی سازنده) پاک کرد. هنگام تمیز کردن دستگاه کولر از متصل نبودن آن به جریان برق اطمینان حاصل کنید.

 

شرکت سرماسان تولید کننده مدرنترین سیستم های گرمایش تابشی

سیستم های سرمایشی با طراحی متنوع  و زیبا  جهت ایجاد فضای گرم و دل نشین در تمامی فضاهای باز و نیمه باز نظیر رستورانها ، ویلاها ، آلاچیق ها ، باغ تالار ها و گلخانه ها و غیره، تولید و ارائه نموده که تنها نمونه موجود داخلی دارای نشان استاندارد اروپا و ملی ایران می باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید

۰۲۱۲۲۲۲۹۱۷۶

🌍 www.sarmasaan.com

 

سرماسان بازدید : 34 چهارشنبه 20 فروردین 1399 نظرات (0)

 

مکانیسم کولرهای آبی یا تبخیری به گونه ای است که بر اساس تبخیر آب کار می کنند. این عمل تبخیر (Vaporization) برای انجام نیازمند یک بستر است تا بتواند انرژی لازم و یا در حقیقت حرارت لازم را انتقال دهد. بستری که برای انتقال حرارت طراحی و در کولرهای آبی پیاده شده است اصطلاحاً واسط تبخیری نامیده می شود.

این واسط های تبخیری در گذشته از جنس چوب (نظیر چوب صنوبر و …) بوده اند. اما اخیراً واسط های جدیدی تحت عنوان پدهای سلولزی مورد استفاده قرار می گیرند که به عنوان جایگزینی مناسب و بهینه برای پوشال ها شناخته شده اند.

اخیراً پدهای سلولزی جایگزین پوشال های چوبی به کار رفته در ساخت کولرهای آبی شده اند. این پدها از صفحات کاغذی سلولزی (Cellulose Paper Sheets) ساخته شده اند. ضریب عملکرد و راندمان سیستم های خنک کننده ارتباط مستقیمی با دمای هوای محیط اطراف دارد. با افزایش دمای هوا، مقدار ضریب عملکرد نیز افزایش می یابد. این ارتباط با رطوبت موجود در هوای محیط به صورت عکس است. در حقیقت، در شرایطی که رطوبت نسبی هوای محیط از میزان معینی بالاتر باشد، سیستم کولر آبی نخواهد توانست راندمان عملکرد ایده آلی را ارائه دهد.استفاده از پدهای سلولزی در چنین سیستم هایی می تواند میزان راندمان سیستم و ضریب عملکرد آن را افزایش دهد. با توجه به اینکه رطوبت جذب شده در سیستم پدها، علیرغم بالا بودن رطوبت نسبی محیط بسیار بیشتر از پوشال های قدیمی است، ریت انتقال حرارت در این واسط های تبخیری به صورت قابل ملاحظه ای بالاتر است. حداقل میزان افزایش انتقال حرارت در حدود 30 درصد و افزایش تبرید در حدود 15 درصد با استفاده از پدهای سلولزی گزارش شده است.

ویژگی های پد سلولزی

•پدهای سلولزی درست مثل یک فیلتر در سیستم های سرمایشی عمل می کنند. گرد و غبار، حشرات و … موجود در هوا به ویژه در اماکن صنعتی توسط این پدها جذب و از محیط حذف می شود. بنابراین کاربران می توانند در هوایی تمیز و سالم تنفس نمایند. همچنین با توجه به اینکه از پوشش های رزینی ویژه ای در ساخت پدها استفاده می نمایند، امکان نفوذ و گرد آمدن باکتری های همچون پوشال ها وجود ندارد. بنابراین هیچ گونه مشکل حساسیتی و تنفسی برای کاربران به وجود نخواهد آمد.

• وزن سبک و جرم کم پدهای سلولزی می تواند یکی از فاکتورهای افزایش بازار خرید این محصولات باشد.

•نصب، پاکسازی، رسوب زدایی و تعویض پدهای سلولزی بسیار آسان و کم هزینه است. هرچند معمولا عمر مفید این پدها تا 5 سال نیز می رسد و نیازی نیست مانند پوشال ها هرساله آن ها را تعویض کنید.

• خاصیت موئینگی پدهای سلولزی سبب توزیع یکنواخت آب در سطح آن ها و افزایش میزان انتقال حرارت و راندمان خنک سازی می گردد.

• ساختار پدهای سلولزی به گونه ای طراحی شده است که میزان پرتاب ذرات آب در آن به محیط حداقل است. افزایش رطوبت نسبی محیط به دلیل استفاده از کولرهای آبی بزرگترین مشکل و ایراد کولرهای آبی است که با استفاده از پدهای سلولزی اندکی بهبود می یابد.

• خاصیت خودشویی (Self-Cleaning) پدها نیز می تواند سبب سهولت در نگهداری، سهولت در تمیزکاری و کاهش هزینه های عملکرد سیستم گردد.

• میزانن ریزش آب در پدهای سلولزی بسیار پایین تر از پوشال ها است. چرا که در ساختار این پدها از شیارهایی استفاده شده است که می توانند آب را نگه دارند.

• ضخامت پدهای سلولزی در همه جای آن یکنواخت است. در پوشال ها به دلیل عدم یکنواختی ضخامت و وجود خلل و فرج نامتناسب، مواد، آلودگی ها و آب در آن مانده و سبب ایجاد بوی نامطبوعی می شوند. اما این مشکل در پدهای سلولزی کاملا رفع شده است.        

مزایای پدهای سلولزی جایگزین پوشال

• تراکم بالای پدهای سلولزی سبب افزایش میزان جذب آب، افزایش میزان خنک سازی و راندمان عملکرد کولر می گردد. به طوری که یک متر مکعب پد سلولزی قادر به جذب 60 لیتر آب نیز می باشد.

• راندمان یک کولر آبی با پدهای خنک کننده سلولزی بیش از 80 درصد گزارش شده است. این در حالی است که این پارامتر برای کولرهای آبی پوشالی بسیار کمتر از این مقدار می باشد.

• ساختار یکنواخت پدهای سلولزی سبب افزایش سطح تماس آب و هوای گرم شده و ریت انتقال حرارت، تمیزان بخیر آب و بازدهی خنک سازی را افزایش می دهد.

• با توجه به اینکه ساختار پدهای سلولزی یکپارچه و دارای شبکه ای منظم است، عدم تغییر شکل و افتادگی در گذر زمان آن ها تضمین شده است. از طرفی، اکثر این پدها دارای فریم ها و قاب های فلزی برای نگهداری هستند. جنس این قاب ها اغلب از گالوانیزه یا آلومینیوم انتخاب می شود تا در مقابل آب مقاوم بوده و دچار اکسیداسیون نشوند. در قسمت بالای قاب محل ریزش یا توزیع آب و در پایین آن نیز کف کش تعبیه شده است.

• مواد مورد استفاده در ساخت پدهای سلولزی در طبیعت به اسانی قابل تجزیه و جذب هستند. بنابراین سبب آلودگی محیط زیست نمی شوند. از طرفی هیچگونه ماده سمی یا آلاینده ای را نیز طی عملیات خنک سازی وارد محیط نمی کنند. از این رو به واسط های تبخیری دوستدار طبیعت (Eco Friendly) معروف شده اند.

 

شرکت سرماسان تولید کننده مدرنترین سیستم های گرمایش تابشی

سیستم های سرمایشی با طراحی متنوع  و زیبا  جهت ایجاد فضای گرم و دل نشین در تمامی فضاهای باز و نیمه باز نظیر رستورانها ، ویلاها ، آلاچیق ها ، باغ تالار ها و گلخانه ها و غیره، تولید و ارائه نموده که تنها نمونه موجود داخلی دارای نشان استاندارد اروپا و ملی ایران می باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید

☎️۰۲۱۲۲۲۲۹۱۷۶

🌍 www.sarmasaan.com

 

سرماسان بازدید : 17 چهارشنبه 20 فروردین 1399 نظرات (0)

 

امروزه سیستم های سرمایشی بسیار زیادی با تنوع عملکرد، ظرفیت و توان، نوع سیستم و … در بازارهای تجارت جهانی و داخلی موجود می باشند که برای انتخاب سیستم مناسب از بین این همه تنوع لازم است مطالعه و بررسی صورت گیرد. فاکتور در انتخاب سیستم های سرمایشی و گرمایشی را هزینه آن دانست. پس از قیمت، فاکتور نحوه عملکرد و کارایی سیستم مهم و مورد توجه می باشد. 

کولرهای آبی

کولرهای آبی از مکانیسم بسیار ساده و ظاهرا پیش پا افتاده ای برای عمل خنک سازی استفاده می نمایند. مکانیسمی که هزاران سال است بشر به طرق مختلف از آن برای عمل خنک سازی استفاده نموده است. کولرهای آبی دارای کاربری گسترده ای در کشورهای جهان می باشند نه تنها در ایران، هند و کشورهای درحال توسعه که درصد کثیری از کشورهای پیشرفته و جهان اول نیز از این سیستم ها بهره مند می شوند.

مزایای استفاده از کولرهای آبی

•عدم تولید آلودگی و گازهای سمی و اصطلاحا رفتار دوستانه با محیط زیست (Eco Friendly).

•قیمت بسیار ارزان و نصب و نگهداری ارزان، آسان و شدیدا مقرون به صرفه.

•بهترین گزینه برای اقلیم های جغرافیایی با شرایط آب و هوایی گرم و خشک.

•مصرف انرژی برق بصورت بسیار پائین که در برخی از مراجع حدود یک سوم کولرهای گازی گزارش شده است.

•مکانیسم خنک کنندگی و سیستم مکانیکی بسیار ساده و در عین حال کارآمد و لذا تعمیر و نگهداری آسان و کم هزینه.

•راندمان خنک کنندگی و بازده سرمایشی فوق العاده بالا در عین مصرف پائین انرژی، به طوری که اغلب کولرهای آبی استاندارد دارای راندمان عملکرد بالای ۸۰-۷۵ درصد می باشند و در ۹۹ درصد موارد قادرند دمای آسایش را برای کاربران تأمین نمایند.

•استفاده از آب به عنوان سیال خنک کننده که مایعی مقرون به صرفه و در دسترس است و هیچ گونه آلایندگی، خاصیت خورندگی و … در پی ندارد.

•قابلیت نصب سیستم های هوشمند کنترل دما جهت افزایش بهره وری سیستم و کاهش مصرف انرژی آن.

•قابلیت استفاده از پدهای سلولزی جدید به عنوان واسط تبخیری به جای پوشال های سابق و افزایش راندمان خنک سازی سیستم بدین وسیله.

•تجهیز سیستم های جدید تبخیری به کلیدهای هوشمند کولر آبی و ارتقای سرعت، دقت و سطح عملکرد این سیستم ها از این طریق.

•لوازم یدکی کولرهای آبی بسیار ارزان و در دسترس می باشند و اغلب نیازی به تهیه لوازم از نمایندگی و یا بصورت سفارشی نیست و همه جا می توان به قیمت مناسب پیدا کرد.

• کولرهای آبی در ظرفیت ها و ابعاد مختلف نیز می تواند یکی دیگر از دلایل استقبال و استفاده گسترده مردم در سراسر جهان از این کولرها باشد. کولرهای آبی هم در مصارف خانگی و هم در مصارف صنعتی می توانند پاسخگوی نیازهای کاربران باشند.

•قابلیت اتصال به سیستم اینورتر و کاهش مصرف انرژی از این طریق نیز می تواند مفید باشد.

معایب کولرهای آبی

•با توجه به مسأله بحران آب در سال های اخیر میزان آب مصرفی کولرهای آبی می تواند بحث برانگیز باشد.

•سیستم کولرهای آبی علیرغم پیشرفت ها و استفاده از پدهای سلولزی فیلتر مانند هنوز هم نمی توانند بصورت کامل آلاینده های هوا و گرد و غبار را جذب و حذف نمایند.

•سیستم کولرهای آبی دارای محدودیت استفاده برای شهرها و مناطق مرطوب شرجی می باشند، عملکرد این سیستم ها تحت رطوبت نسبی بالا بسیار افت می کند.

•پوشال های کولرهای آبی بصورت مداوم و دوره ای نیاز به تمیزکاری، سرویس و تعویض دارند. هرچند که پدهای سلولزی دارای عمر مفید بالاتری (۳ الی ۵ سال) هستند، لکن این پدها نیز بصورت دوره ای بعد از چند سال باید تعویض شوند. در غیر اینصورت راندمان کاهش یافته و بوی نامطبوعی از سیستم استشمام می گردد.

•امکان بروز زنگ زدگی به دلیل استفاده از سیال خنک کننده آب در کولرهای آبی بالاست.

•همچنین خطر برق گرفتگی در این سیستم های سرمایشی غیرقابل اغماض است.

کولرهای گازی

سیستم های سرمایشی متداول کولرهای گازی هستند. این کولرها مکانیسمی مشابه سیستم یخچال کار می کنند. فرآیند خنک سازی در این سیستم ها از طریق تبدیل گاز به مایع به وسیله افزایش فشار و ارسال آن به داخل سیستم صورت می پذیرد.

این گاز مایع برای اینکه مجددا تبدیل به گاز شود، از محیط اطراف انرژی دریافت کرده و سبب افت درجه حرارت محیط می شود.

مزایای کولرهای گازی

• عدم مصرف آب به عنوان سیال خنک کننده

• توان سرمایشی مناسب و ایده آل

• توانایی استفاده به عنوان سیستم گرمایشی موازی با قابلیت خنک سازی

• خنک سازی محیط در مدت زمان کمتر

• حذف لوله کشی و عدم نیاز به کانال کشی

• امکان تنظیم درجه حرارت و سیستم هوشمند و دیجیتال

• بدون لرزش و تولید سروصدا و نویز (Noise)

• قابلیت تهویه مطبوع هوای محیط

• قابلیت تصفیه کامل هوا از بو، گردوغبار، آلاینده ها و باکتری ها

معایب کولرهای گازی

• قیمت بسیار بالاتر نسبت به کولرهای آبی

• مصرف انرژی برق بالا در شرایطی که بهای سرانه انرژی هر روز در حال افزایش است

• استفاده مکرر از سیستم کولرهای گازی می تواند سبب بروز مشکلات تنفسی برای کاربران شود.

 

شرکت سرماسان تولید کننده مدرنترین سیستم های گرمایش تابشی

سیستم های سرمایشی با طراحی متنوع  و زیبا  جهت ایجاد فضای گرم و دل نشین در تمامی فضاهای باز و نیمه باز نظیر رستورانها ، ویلاها ، آلاچیق ها ، باغ تالار ها و گلخانه ها و غیره، تولید و ارائه نموده که تنها نمونه موجود داخلی دارای نشان استاندارد اروپا و ملی ایران می باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید

☎️۰۲۱۲۲۲۲۹۱۷۶

🌍 www.sarmasaan.com

 

سرماسان بازدید : 23 چهارشنبه 20 فروردین 1399 نظرات (0)

 

از زمان‌های قدیم افرادی که در مناطق گرم و خشک مانند مناطق کویری زندگی می‌کردند، برای رهایی جستن از هوای گرم از شیوه‌های سرمایشی مختلف استفاده می‌نمودند. یکی از شیوه‌های سرمایش در مناطق گرم و خشک، استفاده از روش خنک کردن هوا به وسیله‌ی کولر آبی است. این روش سرمایشی قدمت زیادی دارد. کولرهای آبی نیز از روش تبخیر آب برای خنک کردن و افزایش رطوبت هوا استفاده می‌کنند. اما امروزه با پیشرفت فناوری وتکنولوژی‌های مدرن، کولرهای آبی دارای تجهیزات پیشرفته و اثر سرمایشی بالایی هستند. در گذشته برای خنک کردن هوای اتاق، یک پتو یا پارچه‌ی خیس را از پنجره یا درب ورودی آویزان می‌کردند. هنگامی که جریان باد از پنجره یا درب عبور می‌کرد، باعث تبخیر آب روی پتوی خیس شده و هوای مرطوب و خنکی را در اتاق فراهم می‌کرد. به صورت بسیار ساده می‌توان گفت که کولرهای آبی نیز از همین روش خنک کردن اولیه با استفاده از فناوری روز استفاده می‌کنند.

فواید کولر آبی برای سلامتی انسان

 استفاده از کولرهای آبی برای سلامتی انسان مفید است. دما و رطوبت مناسب هوا باعث جلوگیری از انواع بیماری‌ها و آلرژی‌ها می‌شود. هم‌چنین رطوبت تولید شده توسط کولر آبی مانع خشکی پوست می‌گردد. کولرهای آبی از مواد و گازهایی که دارای اثرات منفی بر محیط زیست و طبیعت هستند، استفاده نمی‌کنند. خنک کردن هوا به وسیله‌ی تبخیر آب یک روش بسیار سالم و بدون ضرر برای سلامتی انسان و محیط زیست است. به همین علت کولرهای آبی با عنوان سیستم‌های سرمایشی سازگار با محیط زیست یا کولرهای سبز شناخته می‌شوند.

یکی دیگر از فواید کولر آبی این است که علاوه بر خنک کردن هوای ساختمان، باعث افزایش رطوبت هوا در مناطق گرم و خشک می‌شود. افزایش رطوبت و کاهش دمای هوا به صورت همزمان، باعث ایجاد محیطی مطلوب برای کار و زندگی می‌شود. اما باید گفت با اینکه کولرهای آبی یکی از بهترین سیستم‌های سرمایشی برای خنک کردن هوا در مناطق گرم و خشک به شمار می‌آیند، این کولرها در مناطق مرطوب اثر سرمایشی بالایی نخواهند داشت. استفاده از کولر آبی در مناطق گرم و مرطوب ساحلی پیشنهاد نمی‌شود. رطوبت بالای موجود در هوا باعث می‌شود که کولر آبی عملکرد سرمایشی خود را از دست بدهد. علاوه بر این، استفاده از کولر آبی در مناطق گرم و مرطوب، رطوبت هوا را بیش از اندازه افزایش داده و باعث سلب آسایش و رفاه حال ساکنان حاضر در ساختمان می‌شود. در ساختمان‌های صنعتی که به علت به کارگیری ماشین آلات و ابزارهای صنعتی، کارکنان و افراد حاضر در ساختمان همواره از مشکلات آلودگی هوا رنج می‌برند، تهویه‌ی هوا یکی از مسائل بسیار مهم به شمار می‌آید. آلودگی هوا علاوه بر به خطر انداختن سلامتی افراد حاضر در ساختمان، ممکن است باعث صدمه رساندن و کاهش طول عمر دستگاه‌های صنعتی شود. هنگام استفاده از کولر آبی بهتر است یک پنجره یا در را باز بگذارید. این امر باعث ایجاد جریان هوای تازه‌ی بیشتر در اتاق می‌شود. هم‌چنین باز گذاشتن یک دریچه هنگام استفاده از کولر آبی، عملکرد و اثر سرمایشی کولر را افزایش می‌دهد. یکی دیگر از فواید کولر آبی کم مصرف بودن آن است. امروزه میزان مصرف انرژی سیستم‌های سرمایشی یکی از معیارهای اصلی در انتخاب کولر است. کم مصرف بودن کولر آبی باعث مصرف بهینه‌ی انرژی و حفظ هرچه بیشتر ذخایر زمین می‌شود. مصرف بهینه‌ی انرژی به حفظ و نگهداری محیط زیست کمک شایانی می‌کند. به صورت میانگین می‌توان گفت که کولرهای آبی حدوداً شصت درصد انرژی کمتری نسبت به سیستم‌های سرمایشی دیگر مصرف می‌کنند. یکی از فواید کولر آبی این است که با استفاده از آن، هزینه های سرمایشی ساختمان خود را کاهش خواهید داد. خنک کردن و متعادل نگه داشتن هوای ساختمان‌های صنعتی یکی از مسائل بسیار مهم است.

 

شرکت سرماسان تولید کننده مدرنترین سیستم های گرمایش تابشی

سیستم های سرمایشی با طراحی متنوع  و زیبا  جهت ایجاد فضای گرم و دل نشین در تمامی فضاهای باز و نیمه باز نظیر رستورانها ، ویلاها ، آلاچیق ها ، باغ تالار ها و گلخانه ها و غیره، تولید و ارائه نموده که تنها نمونه موجود داخلی دارای نشان استاندارد اروپا و ملی ایران می باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید

☎️۰۲۱۲۲۲۲۹۱۷۶

🌍 www.sarmasaan.com

 

 

تعداد صفحات : 7

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 67
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 1
  • آی پی دیروز : 44
  • بازدید امروز : 3
  • باردید دیروز : 46
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 71
  • بازدید ماه : 340
  • بازدید سال : 1,521
  • بازدید کلی : 5,724